Sue start met landelijke bezorging 'gezonde lekkernijen'

Sue start met landelijke bezorging 'gezonde lekkernijen'

Sue, ‘specialist in zoet zonder suiker’, bezorgt vanaf deze week versproducten door heel Nederland. De bakkerij doet dat in samenwerking met bezorgdienst Trunkrs.

De baksels van Sue zijn vegan, glutenvrij, lactosevrij en vrij van geraffineerde suikers. Het bedrijf leverde zijn ‘bites’ de afgelopen jaren al aan meer dan 120 horecazaken in Nederland en België, maar die zijn op dit moment gesloten wegens de coronamaatregelen. Daarom besloot eigenaresse Kim Sue Palm zich te richten op de consumentenmarkt, met een nieuwe webshop en de samenwerking met Trunkrs. 

De gebakjes van Sue worden in de vriezer gemaakt, dus bestellingen moeten vers en gekoeld verzonden worden. “Voor ons is het cruciaal dat onze delicate creaties netjes en goed gekoeld aankomen bij de consument”, aldus Palm. “Trunkrs ontzorgt ons als foodwebshop optimaal met hun same day delivery oplossing. Zij bezorgen de bestellingen op dezelfde dag als zij de bites bij ons ophalen. Zo komen de lekkernijen goed gekoeld aan op de bestemming.”

Het ‘zoet zonder suiker’ wordt bereid in de Sue-bakkerij in Rotterdam. Begin 2016 opende Palm daarnaast een eigen horecazaak in het centrum van Rotterdam.
 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!