Volledige webshop Sissy-Boy weer in de lucht

Volledige webshop Sissy-Boy weer in de lucht

De volledige webshop van Sissy-Boy is weer in de lucht. Afgelopen jaar had de mode- en lifestyleketen slechts een beperkt assortiment op zijn website staan. 

"We zijn een jaar bezig geweest om het logistieke centrum van Sissy-Boy naar Tilburg te verhuizen", vertelt een woordvoerster aan RetailNews. In dat jaar konden klanten alleen voor meubels bij de retailer terecht, aangezien die direct vanuit de leverancier bij de consument geleverd konden worden. 

"Het is altijd al het plan geweest om rond deze periode de webshop weer te herlanceren, maar de coronacrisis heeft wel extra druk op het proces gelegd", zegt de woordvoerster. De winkels van Sissy-Boy zijn door de coronacrisis enkele weken dicht geweest. Dat klanten nu zowel in de winkel als in de webshop terechtkunnen, is volgens het bedrijf extra prettig.

De webshop is nu open voor de Nederlandse en Belgische markt, maar dit jaar wil Sissy-Boy ook een stap maken naar Duitsland en Frankrijk. Sissy-Boy was onder zijn vorige eigenaar al actief in Duitsland, maar de Franse markt is nieuw voor de retailer. 

Sissy-Boy ging in april vorig jaar failliet, maar maakte al snel een doorstart bij de Termeer Groep, dat ook Sacha Shoes en Manfield onder zijn hoede heeft. In het faillissementsverslag van januari stond dat er wat problemen waren met de overdracht van enkele winkels, maar een woordvoerder van de curator meldde daarna desgevraagd aan RetailNews dat er weinig aan de hand is. Sissy-Boy is naar eigen zeggen winstgevend en groeit. Onlangs werd bekend dat de retailer het jaar voor zijn faillissement een verlies van drie miljoen euro leed.

 

 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!