Eigenaar Blokker België denkt goede kans te maken in rechtszaak

Eigenaar Blokker België denkt goede kans te maken in rechtszaak

Dirk Bron, de nieuwe eigenaar van Blokker België, staat woensdag samen met zijn 25-jarige zoon voor de Haagse strafrechter. Bron wordt verdacht van omzetbelasting, verduistering, witwassen en oplichting, schrijft het AD.

Bron zou naar eigen zeggen juist te goeder trouw hebben gehandeld, onder meer in een grote partij boxershorts die nep bleken te zijn. “Het meeste wat ons ten laste wordt gelegd is allemaal onzin”, zegt hij. 

“Mijn zoon is er bijgezet door die leverancier. Verder ga ik er zelf niet op in. Laat het vooral maar komen. Wij hebben allemaal getuigen en toestanden”, aldus Bron. Advocaat Hogewind zegt een andere visie te hebben dan het Openbaar Ministerie en denkt dat te kunnen aantonen in de rechtbank woensdag.

Bron kwam in februari in het nieuws, toen werd aangekondigd dat hij de nieuwe eigenaar van Blokker in België werd. De nieuwe eigenaar eiste zes maanden gratis huur van zijn verhuurders. Bron had het plan om van de 123 Belgische Blokker-winkels een discountformule te maken genaamd Mega World, maar begin deze maand werd bekendgemaakt dat die ombouw is uitgesteld. 
 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!