Webwinkelketen Etrias opent eerste dc

Webwinkelketen Etrias opent eerste dc

Webwinkelketen Etrias heeft zijn eerste eigen distributiecentrum geopend. Het dc is gevestigd in Boxtel en is 4500 vierkante meter groot.

‘Nu jaarlijks meer dan 500 duizend klanten in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Engeland een pakketje ontvangen, werd de schaalgrote bereikt om een eigen distributiecentrum te openen’, laat Etrias weten. Het centrum biedt ruimte voor 80 duizend producten en het bedrijf heeft vijftig nieuwe medewerkers aangenomen om het logistieke team vorm te geven. Door het coronavirus liep de verhuizing zes weken vertraging op en nam deze geen twaalf maar achttien weken in beslag.

Etrias werd negen jaar geleden opgericht en is een keten van online speciaalzaken, met webwinkels als Pannenwinkel.com, Dekbedwinkel.com en Regenlaarsexpert.nl. Bij Etrias wordt de inkoop naar eigen zeggen niet door traditionele inkopers gedaan maar bepaald door de klant. Het bedrijf heeft samen met merken als The North Face, Birkenstock en Lacoste voorraadkoppelingen gebouwd waardoor de voorraad van de merken via Etrias’ webshops rechtstreeks beschikbaar wordt voor de consument. 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!