De vacaturebank RetailTrends Jobs is dé database voor nieuwe uitdagingen en interim opdrachten binnen retail & brands. Retailmerken plaatsen hun openstaande vacatures op zoek naar de juiste retailprofessionals om het team te versterken. Van jobs op de winkelvloer tot en met directiefuncties op hoofdkantoorniveau. Vind jouw nieuwe uitdaging op RetailTrends Jobs.

Een greep uit de nieuwste vacatures:

Director strategy bij FrieslandCampina
De Director Strategy richt zich op de strategische prioriteiten van de Raad van Bestuur, de Raad van Commissarissen en het Executive Leadership Team en werkt in een team van vier andere strategieprofessionals, ex-consultants van topbedrijven (d.w.z. Kearney, McKinsey, Bain). Samen vormen zij het kernstrategieteam van FrieslandCampina. Het team is het centrum van excellentie op het gebied van strategische capaciteiten en zet de standaard voor de rest van de organisatie.

Amersfoort, fulltime
Vacaturedetails

Data & Automation Engineering Lead bij HelloFresh
HelloFresh zoekt een Data & Automation Engineering Lead die binnen de hele Benelux-organisatie workflows optimaliseert, schaalbaar maakt en versnelt. Daardoor kan er op veel vlakken meer efficiency behaald worden door de businessprocessen slimmer te maken en te automatiseren. Data engineering en data science spelen hierbij een cruciale rol, want data-gedreven werken zit in de haarvaten van deze organisatie. De impact van deze rol ligt daardoor op zowel data-engineering als op proces- en workflow optimalisatie in de business.

Amsterdam, fulltime
Vacaturedetails

Statutair directeur bij PC Uitvaart
Onze nieuwe Statutair Directeur, met focus op strategie en de markt, herkent de ontwikkelingen en weet daarmee verbinding te maken. Cultuursensitiviteit is daarbij een belangrijke eigenschap. Daarnaast ben je een ondernemer die nieuwe netwerken weet te ontwikkelen en samen met onze medewerkers nieuwe vormen van dienstverlening weet op te zetten, die aansluiten op de behoeften in de samenleving. Je ambieert kwalitatieve groei en weet die vorm te geven. Je bent innovatief en durft daarbij nieuwe grenzen te zoeken. Je hebt dienstverlening hoog in het vaandel staan en beschikt bij voorkeur ook over ervaring met B2B. 

Amsterdam, fulltime
Vacaturedetails