Whoppah breidt uit naar Duitsland

Whoppah breidt uit naar Duitsland

Marktplaats Whoppah breidt uit naar Duitsland. In de loop van de zomer kunnen ook de oosterburen eersteklas tweedehands meubels en kunst verkopen, zegt ceo en mede-oprichter Thomas Bunnik tegen RetailNews.

Whoppah, met het hoofdkantoor in Amsterdam, begon mei vorig jaar. Sinds september is de marktplaats ook actief in België. Zowel particulieren als bedrijven kunnen gebruikmaken van Whoppah. De app zal voor de Duitse markt niet in het Duits worden vertaald. De Duitsers kunnen met Engels ook prima uit de voeten, zegt Bunnik.

Whoppah is een van de tien genomineerden voor RetailRookie of the Year, de prijs van RetailTrends voor jonge, veelbelovende retailconcepten.

Reacties

Als je denkt op deze manier Duitsland te veroveren wens ik je veel succes, maar het gaat niet lukken. Typisch voorbeeld van Randstedelijk denken...

Geplaatst door Rudy Bos op 19 juni 2020 om 10:48

Helemaal met Rudy eens. Een Duitser die gemiddeld Engels spreekt is al een uitzondering en dan gaat die persoon ook geen aankopen doen op een site waarvan de mitsen en maaren beschreven staan in een taal die niet de moedertaal is.

Ik zou de redactie van deze site willen uitdagen na te gaan hoe het met de genomineerden Retailrookies van de afgelopen jaren is gegaan. Ben erg benieuwd hoeveel echt succesvol zijn gebleven.

Geplaatst door Machiel R op 19 juni 2020 om 11:27

Laatste nieuws

RetailTrends