De vacaturebank RetailTrends Jobs is dé database voor nieuwe uitdagingen en interim opdrachten binnen retail & brands. Retailmerken plaatsen hun openstaande vacatures op zoek naar de juiste retailprofessionals om het team te versterken. Van jobs op de winkelvloer tot en met directiefuncties op hoofdkantoorniveau. Vind jouw nieuwe uitdaging op RetailTrends Jobs.

Een greep uit de nieuwste vacatures:

Retail Specialist bij NEINVER (m/f/d)
Komend najaar opent net buiten Amsterdam, in Halfweg, Amsterdam The Style Outlets. Samen met de Retail Manager werk je nauw samen met de in het center aanwezige stores, waarbij de focus ligt op het gezamenlijk doel: een succesvolle operatie van Amsterdam The Style Outlets en de daar gevestigde stores.

Amsterdam, fulltime
Vacaturedetails

Director Global Growth bij eBay
De Director Global Growth zal een deel van de centrale Product & Tech afdeling leiden, waarbij de focus ligt op vijf teams. Het SEO-team is verantwoordelijk voor de optimalisatie van het verkeer door middel van onbetaalde zoekfuncties. In een veranderend SEO-landschap zal de Director Global Growth moeten beschikken over een goede basiskennis van de mogelijkheden en de technologie die met SEO-optimalisatie gepaard gaan. 

Amsterdam, fulltime
Vacaturedetails

Sales & Operations Manager bij Jumbo
De Sales & Operations Manager 'nieuwe stijl' blinkt uit op twee gebieden: een analytisch-commerciële visie én leidinggevende skills. Deze domeinen komen samen in de efficiënte, overtuigende wijze waarop de Sales & Operations Manager leiding geeft aan 30-40 franchisenemers of filiaalmanagers in haar/zijn cluster.

Veghel, fulltime
Vacaturedetails