De vacaturebank RetailTrends Jobs is dé database voor nieuwe uitdagingen en interim opdrachten binnen retail & brands. Retailmerken plaatsen hun openstaande vacatures op zoek naar de juiste retailprofessionals om het team te versterken. Van jobs op de winkelvloer tot en met directiefuncties op hoofdkantoorniveau. Vind jouw nieuwe uitdaging op RetailTrends Jobs.

Een greep uit de nieuwste vacatures:

Senior Product Manager bij Deli Home
‘Waarde toevoegen’ is een belangrijke drijfveer voor de Senior Product Manager in alles wat zij/hij doet. Daarvoor is het uitwerken van schappenplannen een vereiste, net zoals het optimaal ontzorgen en servicen van de consument. Precies dát product aanbieden waar behoefte aan is; dat is de crux. Gedegen inzicht in de klantbehoefte en gevoel voor het product zijn daarvoor essentieel, evenals een innovatieve mindset en de durf om van de gebaande paden af te wijken. 

Gorinchem, fulltime
Vacaturedetails

Sales & Operations Manager bij Jumbo
De Sales & Operations Manager 'nieuwe stijl' blinkt uit op twee gebieden: een analytisch-commerciële visie én leidinggevende skills. Deze domeinen komen samen in de efficiënte, overtuigende wijze waarop de Sales & Operations Manager leiding geeft aan 30-40 franchisenemers of filiaalmanagers in haar/zijn cluster.

Veghel, fulltime
Vacaturedetails

Talent Management Lead bij Kraft Heinz
Dit is een nieuwe rol binnen het People & Performance Centre of Excellence, ontworpen om opvolgingsplanning en talentontwikkelingsinitiatieven in de hele Internationale Zone te stimuleren. Dit is een high-exposure functie, die rapporteert aan de Head of Talent Development en fungeert als business partner voor de Managing Directors van de business units.

Amsterdam, fulltime
Vacaturedetails