De vacaturebank RetailTrends Jobs is dé database voor nieuwe uitdagingen en interim opdrachten binnen retail & brands. Retailmerken plaatsen hun openstaande vacatures op zoek naar de juiste retailprofessionals om het team te versterken. Van jobs op de winkelvloer tot en met directiefuncties op hoofdkantoorniveau. Vind jouw nieuwe uitdaging op RetailTrends Jobs.

Een greep uit de nieuwste vacatures:

CRM Marketeer bij FitForMe
De CRM Marketeer ontwikkelt een aansprekende customerjourney voor de eindconsument. Hiermee zorgt zij/hij voor een lage churn-rate en het reactiveren van inactieve klanten. Zij/hij ziet snel kansen en formuleert uit haar/zijn data-analyse de meest effectieve aanpak. Ook is zij/hij goed op de hoogte van de wisselwerking tussen traditionele en digitale marketing. Al met al heeft de CRM Marketeer een duidelijke visie op CRM waarbij altijd geldt: customer first.

Rotterdam, fulltime
Vacaturedetails

Head of PR & Communications bij Marktplaats
De Head of PR & Communications is succesvol als zij/hij resultaat weet te boeken in het opnieuw én op een nieuwe wijze op de kaart zetten van Marktplaats en 2dehands. Daarbij wordt van haar/hem vloeiende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift verwacht – Nederlands vooral voor de externe communicatie, Engels voor de interne communicatie. Ook is zij/hij in staat om effectief te zijn in een dynamische, internationale matrix-organisatie, en brengt daartoe de nodige vaardigheden op het gebied van stakeholder management en bias to action met zich mee. De nieuwe Head of PR & Communications heeft creativiteit en drive, weet een visie te vertalen naar een sterke communicatiestrategie, en is in staat deze vervolgens om te zetten in effectieve executie.

Amsterdam, fulltime
Vacaturedetails

E-commerce manager Continental Europe bij Fiskars Group
De ideale kandidaat is een internationaal georiënteerde digital native die op strategisch niveau kan denken, het commerciële spel doorziet én er energie van krijgt. Affiniteit met premium merken is een vereiste, net als een pragmatische, hands-on attitude. Daarmee levert zij/hij een wezenlijke bijdrage aan de groei van een toonaangevend, dynamisch bedrijf en maakt zij/hij onderdeel uit van een internationaal team dat elke dag van het alledaagse iets heel bijzonders maakt.

Rotterdam, fulltime
Vacaturedetails