Uitverkocht Zeeman-parfum aangeboden op Marktplaats

Uitverkocht Zeeman-parfum aangeboden op Marktplaats

Zeemans eerste eau de parfum 'Lucht' is binnen één dag uitverkocht, zowel online als in de winkels. Het geurtje, dat oorspronkelijk vijf euro kostte, wordt op Marktplaats aangeboden voor bedragen die oplopen tot vier tientjes.

De textielketen waarschuwt klanten niet in te gaan op de hoge prijzen. “Het is juist onze bedoeling een topgeur voor de laagst mogelijke prijs aan te bieden”, aldus marketingmanager Caroline van Turennout. “We zorgen ervoor dat we zo snel mogelijk weer nieuwe voorraad hebben, zodat zoveel mogelijk mensen plezier kunnen hebben van Lucht.” 

De campagne loopt niet alleen in Nederland, maar ook in België, Frankrijk, Spanje en Duitsland. Vooral in België wordt 'Lucht' goed ontvangen, stelt Zeeman. Het bedrijf wilde mensen naar eigen zeggen de ogen openen en laten zien dat het ‘wél mogelijk is om verantwoorde kwaliteit voor de laagst mogelijke prijs te maken’. Zo maakte het bedrijf de eau de parfum, net als duurdere parfummerken, op basis van twintig procent parfumolie.
 

Reacties 4


Roos Loonen. 5 sep, 15:39

Zou ze graag willen hebben de blauwe en roze


Ida an Etten 1 sep, 14:58

wil ze graag bestellen met de 2e run


Reinder Koornstra 1 sep, 13:09

Tja, een geweldige PR stunt die zo wel het risico van een nachtmerrie krijgt. Zeker met hun exclusieve geur krijg je dit spul niet zomaar weer op de plank!
En zéker niet voor die prijs!
Ik denk dat de grote parfumhuizen gelijk zijn gaan bellen met hun leveranciers!


Jan Janssen 1 sep, 12:44

Geweldig om te zien, blijkbaar wordt het parfum dus een soort collector's item, als anderen bereid zijn er meer voor te betalen. Zeeman zal dan snel moeten schakelen om nieuwe voorraden te krijgen als ze dit willen voorkomen.

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!