Dit zijn de nieuwste vacatures op RetailTrends Jobs

De vacaturebank RetailTrends Jobs is dé database voor nieuwe uitdagingen en interim opdrachten binnen retail & brands. Retailmerken plaatsen hun openstaande vacatures op zoek naar de juiste retailprofessionals om het team te versterken. Van jobs op de winkelvloer tot en met directiefuncties op hoofdkantoorniveau. Vind jouw nieuwe uitdaging op RetailTrends Jobs.

Een greep uit de nieuwste vacatures:

Afdelingsmanager bij Makro Nederland
Als afdelingsmanager ben jij verantwoordelijk voor jouw afdeling. Om klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn streef je op elk gebied naar het hoogst haalbare. Een inspirerende winkelomgeving, gemotiveerde medewerkers en een goede beschikbaarheid van artikelen. Jij kent de processen binnen onze vestigingen, de FMCG-markt en onze concurrentie. Je evalueert sales trends, interne processen en teamprestaties. Zo realiseer je groei en behaal je jouw (omzet)doelstellingen.

Vianen, fulltime
Vacaturedetails

Aankomend vestigingsmanager sorteerbedrijf bij Boergroep
Wij zijn op zoek naar aanpakkers met leidinggevende en operationele ervaring die zich willen ontwikkelen binnen onze organisatie. In deze functie ben je ca. 70% van de tijd actief op de werkvloer in de productie en 30% op kantoor aanwezig. Je moet rekeninghouden met een inwerkperiode van 1-3 jaar voordat je zelfstandig een sorteerbedrijf kan aansturen. Je legt direct verantwoording af aan de CEO.

Dordrecht, fulltime
Vacaturedetails

Statutair directeur bij PC Uitvaart
Cultuursensitiviteit is een belangrijke eigenschap. Daarnaast ben je een ondernemer die nieuwe netwerken weet te ontwikkelen en samen met onze medewerkers nieuwe vormen van dienstverlening weet op te zetten, die aansluiten op de behoeften in de samenleving. Je ambieert kwalitatieve groei en weet die vorm te geven. Je bent innovatief en durft daarbij nieuwe grenzen te zoeken. Je hebt dienstverlening hoog in het vaandel staan en beschikt bij voorkeur ook over ervaring met B2B. Als leidinggevende weet je mensen mee te nemen in verandering. 

Amsterdam, fulltime
Vacaturedetails

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de gratis nieuwsbrieven van RetailTrends en mis niets!

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!