Dille & Kamille en Ekoplaza slaan handen ineen

Dille & Kamille en Ekoplaza gaan met elkaar samenwerken. Vanaf september komt er een 'mini Dille & Kamille' in vier Ekoplaza-winkels bij wijze van test. 

In de mini Dille & Kamille vindt de klant keukenartikelen gemaakt van natuurlijke materialen. Vanuit een gedeeld gedachtegoed willen Ekoplaza en Dille & Kamille de klant zo inspireren om bewust en duurzaam van het leven te genieten. 

Het is de eerste keer dat Dille & Kamille een verkooppunt heeft buiten zijn eigen winkels. "Onze handige keukenspullen maken het nog makkelijker om, met de ingrediënten van Ekoplaza, te genieten van duurzaam eten en de hoeveelheid plastic in de keuken te verminderen", aldus Hans Geels, algemeen directeur van Dille & Kamille. 

De shop-in-shop van Dille & Kamille vind je als losstaand meubel in de Ekoplaza-winkels. Het meubel is geheel in Dille & Kamille-stijl. 

De pilot start in eerste instantie in de Ekoplaza-winkels in Amsterdam, Den Bosch, Den Haag en Tilburg. Na evaluatie hoopt Geels in 2021 de samenwerking verder uit te kunnen breiden. 

Hans Geels was onlangs te gast in de RetailTrends-podcast. Beluister het interview hier.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!