Greetz 'grote winnaar' Shopping Awards 2020

Greetz 'grote winnaar' Shopping Awards 2020

Greetz is de grote winnaar van de Shopping Awards 2020. De cadeauwinkel sleepte donderdag een prijs in de categorie 'speelgoed en cadeaus' binnen en werd uitgeroepen tot Beste Webwinkel 2020. Daarnaast vielen onder meer Decathlon en RetailRookie Naduvi in de prijzen.

De Shopping Awards zijn uitgereikt in negen verschillende categorieën en de winnaars werden bepaald op basis van publieksstemmen en vakexperts (beide goed voor 50 procent). Naast Greetz vielen onder meer Albert Heijn (in de categorie eten & drinken), CameraNU.nl (elektronica & telecom), Huis & Tuin (Zooplus), Omoda (mode & mode-accessoires), Douglas (persoonlijke verzorging) en Decathlon (warenhuizen) in de prijzen. 

RetailRookie en online outlet voor woonmerken Naduvi won de Beste Starter Award, e-commercebedrijf TOM werd beste Marketplace Seller en Wehkamp won zowel de Logistiek Award als de Duurzaamheid Award. Tot slot werd er een rangschikking gemaakt van de snelst groeiende Nederlandse e-commercebedrijven. Refurbished.nl voert de zogeheten Ecommerce50-lijst aan, gevolgd door Otrium en Parkos. TOM was goed voor de achtste plek en Decathlon eindigde op plek tien.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!