Winkelstraat.nl voegt Britse modehuizen toe

Fashionplatform Winkelstraat.nl heeft sinds donderdag ook Britse modewinkels in het portfolio. Het gaat onder meer om een samenwerking met luxe modehuizen in Londen en Manchester.

Eerder werden al winkels uit onder meer Parijs, Milaan, Barcelona en München toegevoegd. Volgens Winkelstraat.nl hebben jongeren steeds meer interesse in items die normaal gesproken moeilijk te vinden zijn in Nederland, zodat ze zich kunnen onderscheiden.

Door de coronacrisis gaat het goed met Winkelstraat.nl, zeiden de oprichters Joost van der Veer en Maurits de Gier onlangs tegen  RetailTrends. In maart en april stegen de verkopen met zestig tot tachtig procent vergeleken met het jaar ervoor.

Reacties 1


Hugo Vis 25 sep, 11:49

En al die winkels (die niet met naam worden genoemd) vallen dan onder het Thuiswinkel Waarborg?? Dacht het niet. Thuiswinkel Waarborg garandeert helemaal niets van de leveringen via winkelstraat.nl en de “aangesloten” partners zijn geen van allen gecertificeerd door Thuiswinkel.org. De consument moet maar raden wie de leverende partij is. ACM waar blijf je met je grote woorden!

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!