De vacaturebank RetailTrends Jobs is dé database voor nieuwe uitdagingen en interim opdrachten binnen retail & brands. Retailmerken plaatsen hun openstaande vacatures op zoek naar de juiste retailprofessionals om het team te versterken. Van jobs op de winkelvloer tot en met directiefuncties op hoofdkantoorniveau. Vind jouw nieuwe uitdaging op RetailTrends Jobs.

Een greep uit de nieuwste vacatures:

Key account manager bij Lowlander
Horeca is een heel belangrijk afzetkanaal voor Lowlander. Maar met de enorme groei van het bedrijf, groeit ook het aandeel van het (online) retailkanaal hard. De Key Account Manager zorgt ervoor dat de saleskanalen Retail, Food Service & Online (verder) ontwikkeld en optimaal benut worden. Als verantwoordelijke voor bijvoorbeeld alle SuperUnie leden, Sligro en bol.com, overziet de Key Account Manager het salestraject van A tot Z. Onderhandelen met retailers, promoties en optimale in-store displays neerzetten zijn daily business voor de Key Account Manager. Ook het ontwikkelen van een succesvol e-commerce plan valt onder haar/zijn verantwoordelijkheden.

Amsterdam, fulltime
Vacaturedetails

Global commercial manager e-commerce D2C bij Jacobs Douwe Egberts
Het doel van deze rol is om L’OR en Tassimo in staat te stellen om verder te groeien. De Global Commercial Manager E-commerce D2C zal een internationale D2C-strategie opstellen voor deze merken en deze samen met de lokale teams implementeren. Dit is zowel een strategische als commerciële kans om een langdurige impact te genereren in een snelle, sterk van samenwerking afhankelijke internationale omgeving.

Amsterdam, fulltime
Vacaturedetails

Lead developer Intershop bij Kruitbosch
De Lead Developer Intershop krijgt de unieke kans om met haar/zijn kennis een gloednieuw e-commerce-platform neer te zetten. Om vervolgens alle Intershop-vraagstukken van Kruitbosch op te lossen en de kwaliteit te bewaken. Het is een afwisselende rol waarin zij/hij de front- en back-end-developers coacht en daarnaast ook veel samenwerkt met verschillende stakeholders.

Zwolle, fulltime
Vacaturedetails