De vacaturebank RetailTrends Jobs is dé database voor nieuwe uitdagingen en interim opdrachten binnen retail & brands. Retailmerken plaatsen hun openstaande vacatures op zoek naar de juiste retailprofessionals om het team te versterken. Van jobs op de winkelvloer tot en met directiefuncties op hoofdkantoorniveau. Vind jouw nieuwe uitdaging op RetailTrends Jobs.

Een greep uit de nieuwste vacatures:

Head of sales bij Rivièra Maison
De Head of Sales stapt op een cruciaal moment in. Onder leiding van de nieuwe General Manager Edo Beukema waait een frisse wind door het bedrijf en is het vizier vol gericht op innovatie en groei. Te beginnen in Nederland, België en Duitsland, waar volop kansen zijn voor groei die benut moeten worden. Om het enorme potentieel van de Duitse markt te verzilveren, schakelt de Head of Sales regelmatig met het lokale salesteam en -agenten. Gedegen kennis van de Duitse taal, cultuur en een netwerk aldaar maken het aanzienlijk gemakkelijker om de business uit te breiden. Regelmatig afreizen naar de oosterburen hoort daar uiteraard ook bij.

Amsterdam, fulltime
Vacaturedetails

Strategist result delivery office bij Vion Food Group
Om de RDO te versterken is Vion op zoek naar een ervaren strategist. Hij of zij heeft zich bewezen in een managersrol bij één van de strategie- of managementconsultingbureaus en wil zich verder ontwikkelen op een strategische en centrale functie binnen een sterk operationele omgeving. De strategist rapporteert aan de RDO Director en zal inhoudelijk gezien op den duur een groot deel van diens huidige takenpakket overnemen. Het RDO is een jong orgaan binnen Vion dat de volledige buy-in heeft van het senior management. De zichtbaarheid van deze rol is dan ook groot. Vion is van oudsher ijzersterk op operationeel en productioneel vlak. Een ervaren consultant, met een pragmatisch en nuchter karakter, uitstekende analytische vaardigheden en abstract denkvermogen, kan in deze omgeving direct veel waarde toevoegen.

Boxtel, fulltime
Vacaturedetails

Commercieel manager Jumbo bij The Greenery
De key focus van de Commercieel Manager Jumbo is helder: ervoor zorgen dat The Greenery op elk gewenst moment aan de wensen en behoeften van Jumbo kan voldoen. Klanten van Jumbo ware fans maken: dat is het ultieme doel van de Commercieel Manager. Daarvoor werkt zij/hij samen met een gedreven team van professionals die de hele dag in contact staan met diverse stakeholders binnen Jumbo. Als ware regisseur dirigeert de Commercieel Manager het partnership tussen Jumbo en The Greenery naar een hoger niveau.

Barendrecht, fulltime
Vacaturedetails