Podcast: Retaillessen van Debbie Klein (Kwantum en Leen Bakker)

Podcast: Retaillessen van Debbie Klein (Kwantum en Leen Bakker)

Het is inspirerend om over een retailer te lezen, maar net zo interessant is het om naar hem of haar te luisteren. Daarom trok RetailTrends zijn opnameapparatuur uit de kast en publiceren we de RetailTrends Podcast, waar we in gesprek gaan met verschillende retailers.

Debbie Klein (46) is ceo van de retailketens Kwantum en Leen Bakker. We spreken met haar over de vele inspirerende lessen die ze geleerd heeft in haar carrière. Bij Nike en Adidas leerde ze alles over merkdenken en de kracht van marketing. Na acht jaar in de sportmerkenwereld stapte Klein in 2004 over naar V&D, voor haar in die tijd de university of retail. Via Karstadt en Beter Bed werd Klein in 2018 ceo van Leen Bakker en sinds kort ook van zusterbedrijf Kwantum. Laat je inspireren door een van de weinige vrouwelijke ceo’s die onze vaderlandse retail rijk is. 

Luister de podcastaflevering nu via deze link op Spotify en abonneer je direct om geen enkele aflevering te missen. 

 

Reacties 2


Herman Franken 28 okt, 10:38

Retaillessen !
Waar je zeker voor moet zorgen dat je met klachten van leen Bakker niet in de krant komt in België zeker als het een bekende Belg is ook, probleem altijd oplossen, dit kost veel klanten. (het belang van Limburg)


Johanna J vanHooij 13 apr, 10:55

Ik heb op 3 Maart gordijnen keurig teruggestuurd naar Leenbakker,maar tot op heden nog mijn geld niet terug.Ik heb in het verleden veel gekocht bij LB ,maar de service is slecht!Nooit geen LeenBakker meer.Nu maar wachten tot ik antwoord krijg en mijn geld!

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Dit artikel krijg je cadeau. Lees alles van RetailTrends voor slechts € 10,- (eerste maand).

Word member Of log in