Dit zijn de nieuwste vacatures op RetailTrends Jobs

De vacaturebank RetailTrends Jobs is dé database voor nieuwe uitdagingen en interim opdrachten binnen retail & brands. Retailmerken plaatsen hun openstaande vacatures op zoek naar de juiste retailprofessionals om het team te versterken. Van jobs op de winkelvloer tot en met directiefuncties op hoofdkantoorniveau. Vind jouw nieuwe uitdaging op RetailTrends Jobs.

Een greep uit de nieuwste vacatures:

Strategist Result Delivery Office bij Fion Food Group
Om de RDO te versterken is Vion op zoek naar een ervaren strategist. Hij of zij heeft zich bewezen in een managersrol bij één van de strategie- of managementconsultingbureaus en wil zich verder ontwikkelen op een strategische en centrale functie binnen een sterk operationele omgeving. De strategist rapporteert aan de RDO Director en zal inhoudelijk gezien op den duur een groot deel van diens huidige takenpakket overnemen.

Boxtel, fulltime
Vacaturedetails

Head of sales bij Rivièra Maison
De Head of Sales stapt op een cruciaal moment in. Onder leiding van de nieuwe General Manager Edo Beukema waait een frisse wind door het bedrijf en is het vizier vol gericht op innovatie en groei. Te beginnen in Nederland, België en Duitsland, waar volop kansen zijn voor groei die benut moeten worden. Om het enorme potentieel van de Duitse markt te verzilveren, schakelt de Head of Sales regelmatig met het lokale salesteam en -agenten. Gedegen kennis van de Duitse taal, cultuur en een netwerk aldaar maken het aanzienlijk gemakkelijker om de business uit te breiden. Regelmatig afreizen naar de oosterburen hoort daar uiteraard ook bij.

Amsterdam, fulltime
Vacaturedetails

Key Account Manager bij Lowlander
Horeca is een heel belangrijk afzetkanaal voor Lowlander. Maar met de enorme groei van het bedrijf, groeit ook het aandeel van het (online) retailkanaal hard. De Key Account Manager zorgt ervoor dat de saleskanalen Retail, Food Service & Online (verder) ontwikkeld en optimaal benut worden. Als verantwoordelijke voor bijvoorbeeld alle SuperUnie leden, Sligro en bol.com, overziet de Key Account Manager het salestraject van A tot Z. Onderhandelen met retailers, promoties en optimale in-store displays neerzetten zijn daily business voor de Key Account Manager. Ook het ontwikkelen van een succesvol e-commerce plan valt onder haar/zijn verantwoordelijkheden.

Amsterdam, fulltime
Vacaturedetails

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!