De vacaturebank RetailTrends Jobs is dé database voor nieuwe uitdagingen en interim opdrachten binnen retail & brands. Retailmerken plaatsen hun openstaande vacatures op zoek naar de juiste retailprofessionals om het team te versterken. Van jobs op de winkelvloer tot en met directiefuncties op hoofdkantoorniveau. Vind jouw nieuwe uitdaging op RetailTrends Jobs.

Een greep uit de nieuwste vacatures:

Retail Marketing Responsible bij Bestseller
Als Retail Marketing Responsible maak je onderdeel uit van het Nederlandse Marketing & PR team en voer je de marketingactiviteiten uit gericht op het verhogen van de traffic, conversie en brand awareness van alle Bestseller Retail Stores (Jack & Jones, Vero Moda, Vila, Pieces en Name It) die onder jouw verantwoordelijkheid vallen.

Amstelveen, fulltime
Vacaturedetails

Retail Product Owner E-commerce bij Plus
Als Product Owner werk je in het team dat verantwoordelijk is voor de ontwikkeling en verbetering van de digitale kanalen binnen Plus. De website en app. Je werkt nauw samen met beide development teams van de website en de app zodat er optimale consistentie ontstaat. Jij bent het aanspreekpunt voor diverse stakeholders en bent de schakel tussen de business en de development teams. Het doel van de teams is om gebruikerservaring op de digitale kanalen elke dag een stuk beter te maken en invulling te geven aan de visie die voor de Plus website en app is gedefinieerd. Dagdagelijks werk jij samen met de development teams, de Business Analist, de UX-Designer en Business Developer. Je rapporteert aan de manager Product Owners en User Experience binnen de afdeling E-commerce.

Utrecht, fulltime
Vacaturedetails

Storemanager (XXL Store) bij Kees Smit Tuinmeubelen
Als storemanager zorg jij ervoor dat jouw team nog beter wordt in het inspireren en adviseren van klanten. De doelen? Onze gezamenlijke salestarget en een steeds betere klantervaring! Samen met twee teamleiders stuur je meer dan 50 collega’s aan. Jij zorgt voor structuur en ondersteunt, motiveert, begeleidt en coacht de teamleiders. Samen zorgen we ervoor dat iedere bezoeker als ambassadeur de Experience Store XXL verlaat!

Amersfoort, fulltime
Vacaturedetails