De vacaturebank RetailTrends Jobs is dé database voor nieuwe uitdagingen en interim opdrachten binnen retail & brands. Retailmerken plaatsen hun openstaande vacatures op zoek naar de juiste retailprofessionals om het team te versterken. Van jobs op de winkelvloer tot en met directiefuncties op hoofdkantoorniveau. Vind jouw nieuwe uitdaging op RetailTrends Jobs.

Een greep uit de nieuwste vacatures:

Data marketeer bij TerStal Familiemode
 In deze functie ben je verantwoordelijk voor het verder uitbouwen van ons loyaliteitsprogramma en ligt de focus op onze klantenkaart en e-mailmarketing. Als Data Marketeer ga je aan de slag bij een enthousiaste team wat bestaat uit 4 collega’s. De werksfeer is informeel, open, collegiaal en er is zeker ruimte voor eigen initiatief. We willen samen groeien!

Almelo, fulltime
Vacaturedetails

Keukenverkopers bij Bemmel en Kroon
Als keukenverkoper begrijp je als geen ander dat de keuken de belangrijkste plek in huis is. Daarom dient elk ontwerp naadloos te passen bij de woonruimte en de wensen van de gebruiker. Bemmel & Kroon zoekt een aantal enthousiaste, ervaren verkopers die het een uitdaging vinden om mensen te adviseren, te informeren en te inspireren. Om zo samen met de klant de ideeën te vertalen naar de ultieme droomkeuken

Den Haag, fulltime
Vacaturedetails

Retail Marketing Responsible bij Bestseller
Als Retail Marketing Responsible maak je onderdeel uit van het Nederlandse Marketing & PR team en voer je de marketingactiviteiten uit gericht op het verhogen van de traffic, conversie en brand awareness van alle Bestseller Retail Stores (Jack & Jones, Vero Moda, Vila, Pieces en Name It) die onder jouw verantwoordelijkheid vallen.

Amstelveen, fulltime
Vacaturedetails