Erik-Jan Mares (Zeeman): 'We gaan flink in online investeren'

Erik-Jan Mares (Zeeman): 'We gaan flink in online investeren'

Zeeman gaat de komende tijd flink meer in online investeren. Dat vertelt ceo Erik-Jan Mares in het novembernummer van RetailTrends. “Online is steeds belangrijker geworden.”

Volgens de topman vindt in België ‘verdubbeling op verdubbeling’ plaats op het gebied van e-commerce. “In Nederland is dat iets minder, maar we zijn hier dan ook groter.” Zeeman heeft de onlinegroei deels te danken aan de coronacrisis. De textielketen behaalt sinds half mei ‘hele goede omzetten’, vertelt Mares. “Dat heeft te maken met onze producten, basistextiel, ook in coronatijden hebben wij klaarblijkelijk relevante artikelen.” 

De goede resultaten hebben volgens de ceo ook te maken met de locaties van de Zeeman-winkels. “Wij zijn toch meer de buurtwinkel en daar komen de mensen wel als ze naar Jumbo, Albert Heijn of Action gaan.” In het novembernummer van RetailTrends vertelt Mares onder meer over zijn tijd bij C1000 en later Ahold Delhaize, maar ook over zijn jeugd en zijn grootste blunder. Nog geen member? Kijk dan hier.
 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!