De vacaturebank RetailTrends Jobs is dé database voor nieuwe uitdagingen en interim opdrachten binnen retail & brands. Retailmerken plaatsen hun openstaande vacatures op zoek naar de juiste retailprofessionals om het team te versterken. Van jobs op de winkelvloer tot en met directiefuncties op hoofdkantoorniveau. Vind jouw nieuwe uitdaging op RetailTrends Jobs.

Een greep uit de nieuwste vacatures:

Online Marketeer bij Only for Men
Als Online Marketeer ben je onderdeel van ons marketing & e-commerce team en zet je je kennis en ervaring in om actief bij te dragen aan de groei van onze webshops, maar trek je ook bezoekers naar onze fysieke winkels. Met jouw commerciële inzicht signaleer je kansen voor optimalisatie en draag je zo bij aan het verhogen van de omzet.

Geldermalsen, fulltime
Vacaturedetails

Product Owner E-commerce bij Plus Retail
Als Product Owner werk je in het team dat verantwoordelijk is voor de ontwikkeling en verbetering van de digitale kanalen binnen PLUS. De website en app. Je werkt nauw samen met beide development teams van de website en de app zodat er optimale consistentie ontstaat. Jij bent het aanspreekpunt voor diverse stakeholders en bent de schakel tussen de business en de development teams. Het doel van de teams is om gebruikerservaring op de digitale kanalen elke dag een stuk beter te maken en invulling te geven aan de visie die voor de PLUS website en app is gedefinieerd.

Utrecht, fulltime
Vacaturedetails

Storemanager (XXL Store) bij Kees Smit Tuinmeubelen
Als storemanager zorg jij ervoor dat jouw team nog beter wordt in het inspireren en adviseren van klanten. De doelen? Onze gezamenlijke salestarget en een steeds betere klantervaring! Samen met twee teamleiders stuur je meer dan 50 collega’s aan. Jij zorgt voor structuur en ondersteunt, motiveert, begeleidt en coacht de teamleiders. Samen zorgen we ervoor dat iedere bezoeker als ambassadeur de Experience Store XXL verlaat!

Amersfoort, fulltime
Vacaturedetails