Dit zijn de nieuwste vacatures op RetailTrends Jobs

De vacaturebank RetailTrends Jobs is dé database voor nieuwe uitdagingen en interim opdrachten binnen retail & brands. Retailmerken plaatsen hun openstaande vacatures op zoek naar de juiste retailprofessionals om het team te versterken. Van jobs op de winkelvloer tot en met directiefuncties op hoofdkantoorniveau. Vind jouw nieuwe uitdaging op RetailTrends Jobs.

Een greep uit de nieuwste vacatures:

Category manager Meubelketen
Als ervaren category manager ontwikkel jij de propositie van onze opdrachtgever in omgeving Hardewijk – een toonaangevende en specialistische meubelketen in Nederland – in ruil voor uitstekende arbeidsvoorwaarden. Voor 40 uur in de week signaleer jij moeiteloos groeikansen in de markt, breng jij de volledige customer journey van jouw category-doelgroep in kaart en schakel jij dynamisch met de salesmanager, rayonleider en jouw directe collega’s.

Hardewijk, fulltime
Vacaturedetails

Bemmel en Kroon Keukenverkopers 
Als keukenverkoper begrijp je als geen ander dat de keuken de belangrijkste plek in huis is. Daarom dient elk ontwerp naadloos te passen bij de woonruimte en de wensen van de gebruiker. Bemmel & Kroon zoekt een aantal enthousiaste, ervaren verkopers die het een uitdaging vinden om mensen te adviseren, te informeren en te inspireren. Om zo samen met de klant de ideeën te vertalen naar de ultieme droomkeuken. 

Den Haag, fulltime
Vacaturedetails

Online Marketeer bij Only for Men
Als Online Marketeer ben je onderdeel van ons marketing & e-commerce team en zet je je kennis en ervaring in om actief bij te dragen aan de groei van onze webshops, maar trek je ook bezoekers naar onze fysieke winkels. Met jouw commerciële inzicht signaleer je kansen voor optimalisatie en draag je zo bij aan het verhogen van de omzet.

Geldermalsen, fulltime
Vacaturedetails

 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!