De vacaturebank RetailTrends Jobs is dé database voor nieuwe uitdagingen en interim opdrachten binnen retail & brands. Retailmerken plaatsen hun openstaande vacatures op zoek naar de juiste retailprofessionals om het team te versterken. Van jobs op de winkelvloer tot en met directiefuncties op hoofdkantoorniveau. Vind jouw nieuwe uitdaging op RetailTrends Jobs.

Een greep uit de nieuwste vacatures:

Junior Buyer bij Action
Jouw doel als Junior Buyer is het ondersteunen van de Buyer tijdens het inkoopproces en het implementeren van de categoriestrategie binnen de categorie, met als resultaat het verhogen van verkoopresultaten, winst en marktaandeel.

Zwaagdijk, fulltime
Vacaturedetails

Data Marketeer bij terStal Familiemode
Voor de afdeling E-Commerce zijn wij op zoek naar een enthousiaste Data Marketeer! In deze functie ben je verantwoordelijk voor het verder uitbouwen van ons loyaliteitsprogramma en ligt de focus op onze klantenkaart en e-mailmarketing.

Almelo, fulltime
Vacaturedetails

Online Marketeer bij Only for Men
Als Online Marketeer ben je onderdeel van ons marketing & e-commerce team en zet je je kennis en ervaring in om actief bij te dragen aan de groei van onze webshops, maar trek je ook bezoekers naar onze fysieke winkels. Met jouw commerciële inzicht signaleer je kansen voor optimalisatie en draag je zo bij aan het verhogen van de omzet.

Geldermalsen, fulltime
Vacaturedetails