De vacaturebank RetailTrends Jobs is dé database voor nieuwe uitdagingen en interim opdrachten binnen retail & brands. Retailmerken plaatsen hun openstaande vacatures op zoek naar de juiste retailprofessionals om het team te versterken. Van jobs op de winkelvloer tot en met directiefuncties op hoofdkantoorniveau. Vind jouw nieuwe uitdaging op RetailTrends Jobs.

Een greep uit de nieuwste vacatures:

Junior Buyer bij Light & Living
Als assistent inkoop ben je verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van het assortiment en de opvolging van inkooporders en samples. Hierbij werk je nauw samen met ons inkoopteam, waar je direct aan rapporteert.

Noordwijk, fulltime
Vacaturedetails

Junior Buyer bij Action
Jouw doel als Junior Buyer is het ondersteunen van de Buyer tijdens het inkoopproces en het implementeren van de categoriestrategie binnen de categorie, met als resultaat het verhogen van verkoopresultaten, winst en marktaandeel.

Zwaagdijk, fulltime
Vacaturedetails

Category manager bij Prominent
In jouw rol zorg je enerzijds voor de optimalisatie van bestaande processen. Anderzijds krijg je alle ruimte om te pionieren binnen een gloednieuwe bedrijfstak van Prominent, waarin jouw frisse blik hét verschil kan maken. Binnen de kortste keren weet jij waar de behoeften en touchpoints liggen van de klantengroep die onder andere Sta-op stoelen aanschaft.

Harderwijk, fulltime
Vacaturedetails