Wehkamp zoekt nieuwe locatie voor hoofdkantoor

Wehkamp zoekt in Zwolle naar een andere locatie voor het hoofdkantoor. Onder meer door de coronacrisis, waarin veel medewerkers thuiswerken, is er behoefte aan een andere kantooromgeving. Dat bevestigt de woordvoerster na berichtgeving van de Stentor.

Ook voor de coronacrisis speelde Wehkamp al met het idee. "Na de sluiting van het distributiecentrum in Maurik waren we sowieso al aan het kijken hoe we de organisatie efficiënter kunnen inrichten. Corona heeft heel veel dingen versneld."

Waar Wehkamp naar toe gaat, is volgens de woordvoerster nog niet bekend. Het bedrijf wil wel in Zwolle blijven, waar ook het distributiecentrum is gevestigd. "We zitten al tientallen jaren in Zwolle. Dus wat dat betreft zijn we een echt Zwols bedrijf met een grote regionale functie als werkgever. We zitten erg goed in Zwolle." Of het distributiecentrum een optie is, wil de woordvoerster niet zeggen. De fotostudio, die eerst ook op een andere plek zat, heeft daar inmiddels wel een plekje gekregen.

Foto: Wikimedia

Reacties 3


Bert Gosenshuis 4 jan, 15:08

Centraliseren is het beste wat je als bedrijf kunt doen. Met decentraliseren maak je alleen maar overbodige kosten. Succes met het zoeken naar de juiste oplossing.


Frenzy van den Berg 5 jan, 10:26

Goed idee, ik heb eerder kandidaten gezocht op Fashion en inkoop gebied voor Wehkamp maar Zwolle ligt dan toch moeilijk als locatie.


P T 5 jan, 15:24

De Zuid As in Amsterdam is een optie!

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!