Dit zijn de nieuwste vacatures op RetailTrends Jobs

De vacaturebank RetailTrends Jobs is dé database voor nieuwe uitdagingen en interim opdrachten binnen retail & brands. Retailmerken plaatsen hun openstaande vacatures op zoek naar de juiste retailprofessionals om het team te versterken. Van jobs op de winkelvloer tot en met directiefuncties op hoofdkantoorniveau. Vind jouw nieuwe uitdaging op RetailTrends Jobs.

Een greep uit de nieuwste vacatures:

Category Manager Curaçao bij Kooyman
Objeqtive Recruitment zoekt een Category Manager voor Kooyman, een dynamische, snelgroeiende en succesvolle retailer in het Caribisch gebied met Megastores (7) in Aruba, Barbados, Bonaire, Curaçao en Sint Maarten. De core-business van de organisatie is de detailhandel in bouwmaterialen, ijzerwaren en decoratieve producten voor zowel aannemers als consumenten. De Category Manager zal verantwoordelijk worden voor de strategische inkoop, de operationele en commerciële resultaten én de verdere ontwikkeling van één van de 'leading categories'.

Willemstad, fulltime
Vacaturedetails

Junior Buyer bij Light & Living
Als assistent inkoop ben je verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van het assortiment en de opvolging van inkooporders en samples. Hierbij werk je nauw samen met ons inkoopteam, waar je direct aan rapporteert.

Noordwijk, fulltime
Vacaturedetails

Junior Buyer bij Action
Jouw doel als Junior Buyer is het ondersteunen van de Buyer tijdens het inkoopproces en het implementeren van de categoriestrategie binnen de categorie, met als resultaat het verhogen van verkoopresultaten, winst en marktaandeel.

Zwaagdijk, fulltime
Vacaturedetails

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!