De vacaturebank RetailTrends Jobs is dé database voor nieuwe uitdagingen en interim opdrachten binnen retail & brands. Retailmerken plaatsen hun openstaande vacatures op zoek naar de juiste retailprofessionals om het team te versterken. Van jobs op de winkelvloer tot en met directiefuncties op hoofdkantoorniveau. Vind jouw nieuwe uitdaging op RetailTrends Jobs.

Een greep uit de nieuwste vacatures:

E-mail Marketeer bij Leaseplan
De E-mail Marketeer is een specialist op het gebied van e-mailcampagnes. Zij/hij weet precies aan welke knoppen gedraaid moet worden om ze optimaal meetbaar te maken, en de resultaten vervolgens nauwkeurig te analyseren. Wat wordt er precies met de e-mails gedaan, hoe was de conversie, wat werkt wel, en wat helemaal niet? De insights en learnings neemt zij/hij mee naar de volgende campagne, die daarmee nog effectiever wordt. Snel schakelen is tweede natuur voor de E-mail Marketeer: ook in het geval van situaties die om ad hoc-mailings vragen, weet zij/hij deze optimaal aan te vliegen.

Almere, fulltime
Vacaturedetails

Commercial Business Lead bij Essent
De Commercial Business Lead is primair verantwoordelijk voor het leiden en coördineren van de verschillende onderdelen van het Activation Room-concept. Als belangrijke schakel tussen Sales, Marketing, D&A en Finance adviseert de Commercial Business Lead andere teams over verbeteringen, en is verantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van veranderinitiatieven. Deze innovaties dragen evident bij aan het verbeteren van businessresultaten van de organisatie.

Den Bosch, fulltime
Vacaturedetails

Business Development Manager E-commerce bij HG
Om klanten aan te sporen de online verkoop van HG-producten te laten stijgen, zijn gedegen kennis van e-commerce, strategische analyses, waardevolle inzichten en goed uitgedachte budgetplannen nodig. De Business Development Manager E-commerce weet welke online marketing tools wanneer ingezet moeten worden, bestudeert hoe in de verschillende webshops conversie geoptimaliseerd kan worden en ontwikkelt daarvoor een overtuigend online salesplan.

Almere, fulltime
Vacaturedetails