Webshop Wibra in de lucht

Webshop Wibra in de lucht

De webshop van Wibra is sinds vrijdag in de lucht. Onder meer tientallen producten van de Dasty-schoonmaaklijn, doekjes, sponsjes en zakjes worden aangeboden. Wibra werkt samen met vervoerder DHL.

Door de lockdown zijn alle winkels van Wibra sinds half december dicht. Dankzij de webshop heeft de discountformule zo toch een afzetkanaal. De relatief hoge kosten van het verzenden van laaggeprijsde artikelen weerhielden Wibra tot nu toe van een webshop. Mede daarom weet topman Bas Duijsens nog niet zeker of de webshop met thuisbezorging blijft, zei hij eerder deze week tegen RetailNews. "Click & collect is natuurlijk wél iets waar we serieus over nadenken."

Wibra meldt op de website dat er hard wordt gewerkt aan de uitbreiding en de optimalisatie van de webshop. Breigaren en knutselartikelen staan hoog op de lijst om toegevoegd te worden aan het assortiment.

Boodschap voor consumenten: het heeft geen zin om onder dit artikel verzoekjes in te dienen. Daarvoor moet u bij Wibra zijn.

Reacties 8


Saskia Sluiter 24 jan, 11:43

Waarom niet alles online kleding voor kinderen en speelgoed en knutselen


Resi van der Sluijs 24 jan, 13:19

Ik heb dasty ontvetter besteld en al betaald ben benieuwd hoe lang het duurd voor ik het kan ophalen


Mark De Jong 24 jan, 19:37

Nou jaar te laat.


henny wijkhuisen 25 jan, 15:29

van mijn mogen alles wat je kan kopen by wibra normaal in de winkel kan ook online komen dingen by wibra is goedkoper dan by de supermarkt


Hennie Niemeijer de jonker 26 jan, 13:46

Ik wilook wil ook graag mn bollen wol bestellen


Rosita Proost 15 apr, 08:27

Winkel leeg en geen klanten binnen, toch mocht ik geen dasty kopen omdat ik geen afspraak had


Fie Oosterman 8 feb, 12:05

Ik vind het een heerlijke winkel en goed spul en vooral die hebbedingetjes en ik heb Dusty in alle soorten die ontvetten professional is helemaal te gek en voor mijn rvs spullen ook een fles en voor vlekken ook een fles en de glas professional ook een aanrader en badkamer het lijkt wel of ik aandelen heb in Dusty maar dat is niet zo het is gewoon goed en bakjes en mandjes ook goede keus nee ik hou van Wibra.


Nora Lauwers 30 okt, 15:07

Kan ik knutselgerief, bestellen , hier een wibra vlakbij , maar helaas zijn de spulletjes die ik nodig heb er niet , ook naar andere wibra geweest , ook weg

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!