Dit zijn de nieuwste vacatures op RetailTrends Jobs

De vacaturebank RetailTrends Jobs is dé database voor nieuwe uitdagingen en interim opdrachten binnen retail & brands. Retailmerken plaatsen hun openstaande vacatures op zoek naar de juiste retailprofessionals om het team te versterken. Van jobs op de winkelvloer tot en met directiefuncties op hoofdkantoorniveau. Vind jouw nieuwe uitdaging op RetailTrends Jobs.

Een greep uit de nieuwste vacatures:

Business Transformation Manager bij Contiweb
De Business Transformation Manager stuurt de value-creation agenda en is verantwoordelijk voor het ontwikkelen, initiëren en implementeren van verschillende strategische initiatieven, bijvoorbeeld op het gebied van top-line groei, operational excellence, commercial excellence, organisatie en kostenefficiëntie.

Boxmeer, fulltime
Vacaturedetails

Commercial Business Lead bij Essent
De Commercial Business Lead is primair verantwoordelijk voor het leiden en coördineren van de verschillende onderdelen van het Activation Room-concept. Als belangrijke schakel tussen Sales, Marketing, D&A en Finance adviseert de Commercial Business Lead andere teams over verbeteringen, en is verantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van veranderinitiatieven. Deze innovaties dragen evident bij aan het verbeteren van businessresultaten van de organisatie.

Den Bosch, fulltime
Vacaturedetails

Business Development Manager Wonen bij bol.com
De Business Development Manager Wonen kent de markt goed, analyseert huidige en toekomstige klantbehoeften en identificeert partijen die deze kunnen invullen. Zij/hij heeft het netwerk en de ingangen om bij (potentiële) key accounts aan tafel te komen en kan, eenmaal aan tafel, op elk niveau een volwaardig inhoudelijk gesprek voeren.

Utrecht, fulltime
Vacaturedetails

 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!