Dit zijn de nieuwste vacatures op RetailTrends Jobs

De vacaturebank RetailTrends Jobs is dé database voor nieuwe uitdagingen en interim opdrachten binnen retail & brands. Retailmerken plaatsen hun openstaande vacatures op zoek naar de juiste retailprofessionals om het team te versterken. Van jobs op de winkelvloer tot en met directiefuncties op hoofdkantoorniveau. Vind jouw nieuwe uitdaging op RetailTrends Jobs.

Een greep uit de nieuwste vacatures:

Redacteur bij RetailTrends
Als redacteur van RetailTrends Media vraag je ceo’s van nationale en internationale retailmerken het hemd van het lijf. Daarnaast signaleer en duid je de belangrijkste trends en ontwikkelingen in de retailmarkt. Je maakt en redigeert items voor onze mediamerken RetailNews en RetailTrends en je bent een stuwende kracht in een jong en gemotiveerd team. Je zit dagelijks boven op het nieuws én je duikt in de achtergronden, online en in print.

Bennekom, fulltime
Vacaturedetails

Lead Agile Technical Delivery bij Atida
De taak van de Lead Agile Technical Delivery is kraakhelder: een Atida-proof executiemachine bouwen die garant staat voor een snelle en pragmatische delivery. Zij/hij managet de processen end-to-end en laat de delivery-teams maximaal presteren. Van knelpunten oplossen in het ontwikkelproces tot het optimaliseren van de communicatie binnen een multidisciplinair team, de coachende Lead Agile Technical Delivery regelt het. No matter what.

Amsterdam, fulltime
Vacaturedetails

Business Development Manager Wonen bij bol.com
De Business Development Manager Wonen kent de markt goed, analyseert huidige en toekomstige klantbehoeften en identificeert partijen die deze kunnen invullen. Zij/hij heeft het netwerk en de ingangen om bij (potentiële) key accounts aan tafel te komen en kan, eenmaal aan tafel, op elk niveau een volwaardig inhoudelijk gesprek voeren.

Utrecht, fulltime
Vacaturedetails

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!