Dit zijn de nieuwste vacatures op RetailTrends Jobs

De vacaturebank RetailTrends Jobs is dé database voor nieuwe uitdagingen en interim opdrachten binnen retail & brands. Retailmerken plaatsen hun openstaande vacatures op zoek naar de juiste retailprofessionals om het team te versterken. Van jobs op de winkelvloer tot en met directiefuncties op hoofdkantoorniveau. Vind jouw nieuwe uitdaging op RetailTrends Jobs.

Een greep uit de nieuwste vacatures:

Redacteur bij RetailTrends
Als redacteur van RetailTrends Media vraag je ceo’s van nationale en internationale retailmerken het hemd van het lijf. Daarnaast signaleer en duid je de belangrijkste trends en ontwikkelingen in de retailmarkt. Je maakt en redigeert items voor onze mediamerken RetailNews en RetailTrends en je bent een stuwende kracht in een jong en gemotiveerd team. Je zit dagelijks boven op het nieuws én je duikt in de achtergronden, online en in print.

Bennekom, fulltime
Vacaturedetails

Associate Director Product Development bij HelloFresh
De Associate Director Product Development gaat het product HelloFresh nóg interessanter en relevanter maken. Van brainstormen en experimenteren tot bijschaven en optimaliseren, als lid van het MT-team ontwikkelt zij/hij de beste proposities voor de toekomst. Bijvoorbeeld door het toevoegen van nieuwe categorieën aan de HelloFresh Markt, maar ook het uitkienen van maaltijdboxenconcepten op basis van verschillende leefstijlen en gezinssituaties. Wat het idee ook is: de klant staat centraal, het commerciële doel sluit hier naadloos op aan.

Amsterdam, fulltime
Vacaturedetails

Operations Manager bij AniCura
De Operations Manager heeft een portfolio van vijftien dierenklinieken, in de regio Noord-Oost Nederland, waarvoor zij/hij volledig P&L-verantwoordelijk is. De verantwoordelijkheid voor de operationele activiteiten van deze klinieken liggen bij de Operations Manager. Dat betekent in de praktijk dat de Operations Manager direct zo’n 15 praktijkmanagers aanstuurt, en indirect ongeveer 250-300 medewerkers onder haar/zijn hoede heeft.

Noord-Oost Nederland, fulltime
Vacaturedetails

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!