Loetje opent, na de heropening van de horeca, vier nieuwe filialen. Het biefstukrestaurant vestigt zich binnenkort in Enschede, Delft, Arnhem en Leiden. 

De eerste twee locaties waren al langer bekend, maar nu bevestigt de horecaketen ook zijn komst naar de andere twee steden. Na de openingen komt het totaal aantal restaurants van Loetje in Nederland uit op 25.

“Loetje is al decennia bekend in Amsterdam en omstreken en de laatste jaren ook bij het grote publiek in heel Nederland”, zegt ceo Sandra van Halderen. “Maar er zijn nog verschillende steden waar geen Loetje in het straatbeeld te vinden is, daar werken we dus hard aan. Kortom, we blijven actief kijken naar de mogelijkheden voor groei en nieuwe locaties, net zoals we dat doen bij Leiden en Arnhem.”

De eerste vestiging, Café Loetje, opende ruim veertig jaar geleden in Amsterdam-Zuid – toen nog als biljartcafé. Het horecabedrijf houdt zich naar eigen zeggen staande in de crisis dankzij ‘Loetje Pick Up’, waarbij klanten een aantal gerechten van de keten kunnen afhalen. Loetje introduceerde de afhaaldienst tijdens de eerste lockdown vorig jaar.