Peter van Kampen weg als ceo MS Mode en America Today

Peter van Kampen weg als ceo MS Mode en America Today

Peter van Kampen is vertrokken als ceo bij MS Mode en America Today. Er was een verschil van inzicht over de koers van de modebedrijven, die sinds 1 januari worden geleid door Jonathan en Joshua Kahn.

De broers namen de leiding over van hun vader Roland Kahn. "We hadden wat andere ideeën en dat is in deze coronatijd natuurlijk lastig", zegt Van Kampen tegen RetailNews. "We hebben ergens in november besloten dat we uit elkaar zouden gaan. Voor de rest: no hard feelings."

Van Kampen was 7,5 jaar ceo van America Today. Ook MS Mode viel na de doorstart 2,5 jaar geleden onder zijn verantwoordelijkheid. De bedrijven hebben een reorganisatie achter de rug, waarbij 39 arbeidsplaatsen werden geschrapt. Finance, marketing, inkoop en e-com werden bij elkaar gevoegd.

Van Kampen zegt dat hij zijn twee opvolgers heeft ingewerkt. Dennis Mok (ex-CoolCat en Fred de la Bretonière) is de interim-ceo en Patrick Miami van der Borden (ex-FNG) gaat over marketing en sales.

Luister hier naar de RetailTrends-podcast met Peter van Kampen.

 

Reacties 2


John W 15 feb, 10:33

Ben benieuwd, het lijkt me voor die zonen ook spannend, die moeten zich extra bewijzen tov de anderen.


Pieter de Clerk 15 feb, 10:47

Of dat nou een verbetering is... nou niet echt een goed track record in sales en marketing. Daar komt weer een volgend debacle aan...

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!