Dit zijn de nieuwste vacatures op RetailTrends Jobs

De vacaturebank RetailTrends Jobs is dé database voor nieuwe uitdagingen en interim opdrachten binnen retail & brands. Retailmerken plaatsen hun openstaande vacatures op zoek naar de juiste retailprofessionals om het team te versterken. Van jobs op de winkelvloer tot en met directiefuncties op hoofdkantoorniveau. Vind jouw nieuwe uitdaging op RetailTrends Jobs.

Een greep uit de nieuwste vacatures:

Business Development Manager Retail bij Roamler
De Business Development Manager Retail is primair verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbouwen van de (internationale) klantenkring van de retailtak van Roamler. Nieuwe leads genereren, bestaande partnerships uitnutten en nieuwe kansen in de markt spotten: dat is waar de Business Development Manager Retail elke dag gretig naar op zoek gaat. Eenmaal aan tafel stelt zij/hij precies de juiste vragen om tot de kern van de behoefte van de klant te komen, en formuleert op basis daarvan een ijzersterke propositie.

Amsterdam, fulltime
Vacaturedetails

Lead Agile Technical Delivery bij Atida
De taak van de Lead Agile Technical Delivery is kraakhelder: een Atida-proof executiemachine bouwen die garant staat voor een snelle en pragmatische delivery. Zij/hij managet de processen end-to-end en laat de delivery-teams maximaal presteren. Van knelpunten oplossen in het ontwikkelproces tot het optimaliseren van de communicatie binnen een multidisciplinair team, de coachende Lead Agile Technical Delivery regelt het. No matter what.

Amsterdam, fulltime
Vacaturedetails

Team Lead Incasso Processen bij Essent
De Team Lead Incasso Processen is verantwoordelijk voor de kwaliteit, stabiliteit en compliance van incassoprocessen van Essent. Efficiënte processen leiden tot hogere klanttevredenheid, zo luidt de overtuiging. Dat is altijd het hogere doel. De Team Lead werkt nauw samen met procesconsultants in verschillende teams, die zij/hij op motiverende wijze coacht en aanstuurt.

Den Bosch, fulltime
Vacaturedetails 

 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!