Dit zijn de nieuwste vacatures op RetailTrends Jobs

De vacaturebank RetailTrends Jobs is dé database voor nieuwe uitdagingen en interim opdrachten binnen retail & brands. Retailmerken plaatsen hun openstaande vacatures op zoek naar de juiste retailprofessionals om het team te versterken. Van jobs op de winkelvloer tot en met directiefuncties op hoofdkantoorniveau. Vind jouw nieuwe uitdaging op RetailTrends Jobs.

Een greep uit de nieuwste vacatures:

Category manager bij CameraNU.nl
Jij gaat het verschil maken door het ontwikkelen van onderscheidende strategieën voor jouw productcategorieën. Daarnaast adviseer je het management en directie om de gestelde commerciële doelen te realiseren en te maximaliseren. Verder maak je categorieplannen welke bijdragen aan rendementsverbetering en ben je verantwoordelijk voor de implementatie daarvan, hiervoor werk je samen met de teams inkoop en marketing.

Fulltime
Vacaturedetails

National account manager bij Mars
De National Account Manager is verantwoordelijk voor een account van in het totaal zeven Superunie-leden, waaronder Coop, Hoogvliet, Deen en Jan Linders. Op basis van een hechte samenwerking zorgen zij samen voor meer kwaliteit en rendement binnen het Confectionery-segment met drie categorieën: Zoetwaren & Snacks, Tussendoor en Diepvries.

Fulltime, Veghel
Vacaturedetails

E-commerce manager bij KFC
De E-commerce Manager gaat letterlijk haar/zijn eigen zaak binnen KFC starten. De uitrol hiervan beperkt zich niet alleen tot Nederland, zij/hij leidt, begeleidt en integreert de digitale saleskanalen namelijk uiteindelijk over heel Noord-Europa BMU. Vanuit een sterk commerciële visie weet zij/hij alle online kanalen, waaronder direct-to-consumer (website, app en in store kiosk) en delivery aggregators, strak te managen. Zij/hij beheert het e-commerce-budget en optimaliseert de commerciële performance en delivery op basis van kpi’s. Bovendien spot de E-commerce Manager met gemak kansen voor digitale verbeterpunten en innovaties.

Fulltime, Amsterdam
Vacaturedetails

 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!