Dit zijn de nieuwste vacatures op RetailTrends Jobs

De vacaturebank RetailTrends Jobs is dé database voor nieuwe uitdagingen en interim opdrachten binnen retail & brands. Retailmerken plaatsen hun openstaande vacatures op zoek naar de juiste retailprofessionals om het team te versterken. Van jobs op de winkelvloer tot en met directiefuncties op hoofdkantoorniveau. Vind jouw nieuwe uitdaging op RetailTrends Jobs.

Een greep uit de nieuwste vacatures:

Voorraadplanner bij CameraNU.nl
Als merchandise planner, supply chain medewerker of zoals wij het bij CameraNU.nl noemen: voorraadplanner ben jij verantwoordelijk voor een optimaal beschikbare voorraad van het assortiment in zowel het centrale magazijn als in onze vijf fysieke winkels. Daarom ben jij aan de hand van data continu bezig met het monitoren en bijsturen van de voorraad en heb jij regelmatig contact met Category management, het magazijn en leveranciers.

Fulltime
Vacaturedetails

Manager Bouw & Vastgoed bij Lidl
Lidl Bouw & Vastgoed is een belangrijke schakel voor de groei van Lidl waarbij jij als manager bouw & vastgoed, onze zes regio’s bijstaat in het optimaliseren van ons landelijke winkelbestand en bijdraagt aan het realiseren van de strategische doelstellingen van Lidl Nederland.

Fulltime, Huizen
Vacaturedetails

Manager Customer & Loyalty Analytics
De Manager Customer & Loyalty Analytics werkt in het Digital Analytics team, onderdeel van AH Technology. De afdeling speelt een cruciale rol bij de datagedreven transitie van Albert Heijn. De Manager Customer & Loyalty Analytics leidt een team van drie data-analisten die op basis van uitgebreide analyses op grote datasets (bijvoorbeeld bonuskaartdata) de digitale klantervaring, en daarmee de loyaliteit, verhogen. 

Fulltime, Zaandam
Vacaturedetails

 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!