Dit zijn de nieuwste vacatures op RetailTrends Jobs

De vacaturebank RetailTrends Jobs is dé database voor nieuwe uitdagingen en interim opdrachten binnen retail & brands. Retailmerken plaatsen hun openstaande vacatures op zoek naar de juiste retailprofessionals om het team te versterken. Van jobs op de winkelvloer tot en met directiefuncties op hoofdkantoorniveau. Vind jouw nieuwe uitdaging op RetailTrends Jobs.

Een greep uit de nieuwste vacatures:

Business Analyst a.i. bij bol.com
De Business Analyst ontwikkelt methodieken om de kwaliteit van het partnerassortiment én partnerfulfilment beter meetbaar en bestuurbaar te maken. Het is een uitdagende rol, want het speelveld is bijzonder complex. Bijvoorbeeld vanwege de enorme hoeveelheid data, de grote diversiteit aan partners, competitieve overwegingen en de daarmee samenhangende afwegingen waarbij theorie en praktijk moeten samenkomen.

Utrecht, fulltime
Vacaturedetails

Insights Manager E-commerce bij Kraft Heinz
Het e-commerceteam is een strategische bundeling aan expertise en ervaring. Het is evident wat de Insights Manager E-commerce naar de spreekwoordelijke tafel brengt: sterke kennis over e-commerce en/of e-channels. Zij/hij analyseert en doorgrondt data, en vertaalt deze moeiteloos door naar heldere actionable insights.

Amsterdam, fulltime
Vacaturedetails

Onboarding & Support Manager bij Producthero.com
Als onboarding en support manager heb je afwisselende taken, variërend van administratie tot klantencontact en -support. Nieuwe klanten vertel je over de voordelen van Producthero en vervolgens zorg je ervoor dat de onboarding naar Producthero CSS in goede banen verloopt. Tijdens dit proces ben je nauw in contact met Google en natuurlijk de klant.  

Amsterdam, fulltime
Vacaturedetails

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!