Dit zijn de nieuwste vacatures op RetailTrends Jobs

De vacaturebank RetailTrends Jobs is dé database voor nieuwe uitdagingen en interim opdrachten binnen retail & brands. Retailmerken plaatsen hun openstaande vacatures op zoek naar de juiste retailprofessionals om het team te versterken. Van jobs op de winkelvloer tot en met directiefuncties op hoofdkantoorniveau. Vind jouw nieuwe uitdaging op RetailTrends Jobs.

Een greep uit de nieuwste vacatures:

Area Manager bij Jeans Centre
Als Area Manager ben jij het luisterend oor, de motivator en inspirator van de Storemanagers binnen Jeans Centre, GARCIA Outlets & GARCIA brandstores (JOG). Met als doel om alle Store Managers steeds meer als zelfstandig entrepreneurs te laten fungeren, dit alles om de bedrijfsmissie te realiseren.

Utrecht, fulltime
Vacaturedetails

Financieel Directeur Food Retail bij Kippie
Als financieel directeur kom je te werken bij de leukste franchisegever van Nederland. De organisatie is de afgelopen jaren gegroeid en er is een mooie plek vrij gekomen. Als financieel directeur kom je hier uitstekend tot je recht, want wij zijn een klein georganiseerde en platte organisatie. Je wordt betrokken bij de business en bent eindverantwoordelijk voor finance.

Waddinxveen, fulltime
Vacaturedetails

E-commerce Manager bij Dille & Kamille
Je stuurt alles aan wat met e-commerce te maken heeft binnen Dille & Kamille. We hebben webwinkels in vier landen, te weten: Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Je bent eindverantwoordelijk voor alle KPI’s van onze webwinkel. Concreet zijn deze onderverdeeld in vier gebieden: logistiek, ontwikkeling, marketing/commercie en klantenservice. 

Amsterdam, fulltime
Vacaturedetails

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!