ThePhoneLab eerste reparatiepartner Oppo

Reparatieketen ThePhoneLab is een samenwerking aangegaan met het Chinese smartphonemerk Oppo. De Nederlandse winkelformule is de eerste officiële partner in de Benelux die reparaties van het snelgroeiende merk aanbiedt.

Door de samenwerking kunnen consumenten toestellen die binnen de garantietermijn vallen kosteloos laten repareren. De smartphones kunnen in alle zeven winkels van ThePhoneLab ter reparatie worden aangeboden. Daarnaast heeft de formule een assortiment refurbished devices en originele accessoires van Oppo toegevoegd.

Volgens oprichter Boris Blijham van ThePhoneLab is er een verschuiving in de markt zichtbaar waarbij mensen steeds vaker kiezen voor een alternatieve smartphone. “Wij voorspellen voor Oppo een enorme groei de komende jaren.”

Uit een onderzoek van Counterpoint Research bleek vorige maand dat Oppo in Nederland het op één na snelst groeiende smartphonemerk is. Er werden er op jaarbasis 128 procent meer van verkocht. Alleen OnePlus (+432 procent) groeit nog harder, terwijl marktleiders Apple (7 procent) en Samsung (15 procent) veel kleinere plusjes noteren.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!