Dit zijn de nieuwste vacatures op RetailTrends Jobs

De vacaturebank RetailTrends Jobs is dé database voor nieuwe uitdagingen en interim opdrachten binnen retail & brands. Retailmerken plaatsen hun openstaande vacatures op zoek naar de juiste retailprofessionals om het team te versterken. Van jobs op de winkelvloer tot en met directiefuncties op hoofdkantoorniveau. Vind jouw nieuwe uitdaging op RetailTrends Jobs.

Een greep uit de nieuwste vacatures:

Senior project manager store operations bij Action
Als senior projectmanager is expert in het op één lijn krijgen van alle stakeholders voor een nieuw project binnen de afdeling store operations. Je bent goed in het opzetten van een effectieve samenwerking mte diverse landenteams, store management en betrokken afdelingen ter plaatse. 

Zwaagdijk-Oost, fulltime
Vacaturedetails

Product manager bij Deli Home
Als Product Manager analyseer je, in nauwe samenwerking met de Category Manager en de overige teamleden, de producten en assortimenten voor de Business Unit Opbergen op omzet en resultaat. Daarnaast zoek je naar nieuwe mogelijkheden die goed passen bij ons assortiment en de productmix voor onze klanten.
 

Gorinchem, fulltime
Vacaturedetails

Head of Finance bij Mr Marvis
MR MARVIS is looking for an experienced Head of Finance, to take charge of the finance function within our rapidly growing company. In this role you’ll be working on developing scalable processes, implementing internal control, optimising reporting and providing insights to management. 

Amsterdam, fulltime
Vacaturedetails

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!