Dit zijn de nieuwste vacatures op RetailTrends Jobs

De vacaturebank RetailTrends Jobs is dé database voor nieuwe uitdagingen en interim opdrachten binnen retail & brands. Retailmerken plaatsen hun openstaande vacatures op zoek naar de juiste retailprofessionals om het team te versterken. Van jobs op de winkelvloer tot en met directiefuncties op hoofdkantoorniveau. Vind jouw nieuwe uitdaging op RetailTrends Jobs.

Een greep uit de nieuwste vacatures:

Performance marketing director bij Naduvi
De Performance Marketing Director is verantwoordelijk voor alle paid marketingkanalen (nu vijftien, waarvan Google Shopping, paid social en affiliates de belangrijkste zijn) in alle landen; momenteel Nederland, België en Duitsland. Zij/hij heeft het analytisch vermogen om diep de data in te duiken en tegelijkertijd de strategische kwaliteiten om een heldere roadmap voor de komende jaren neer te leggen. De Performance Marketing Director rapporteert aan de Head of Revenue en geeft leiding aan een team van twee tot drie Performance Marketeers en Business Analysts.

Amstelveen, fulltime
Vacaturedetails

Inkoper bij amsterdam&partners
Als Inkoper ben je een schakel tussen verschillende afdelingen binnen amsterdam&partners en weet deze met elkaar te verbinden. In samenwerking met het Retail team, zorg je voor een aantrekkelijk productaanbod passend bij onze doelstellingen. Je verdiept je in de wensen van de consument en je hebt vernieuwende ideeën omtrent optimalisatie van de Supply chain. Je zorgt voor een tijdige en efficiënte bevoorrading van de I amsterdam Store. Je optimaliseert processen, bent het aanspreekpunt voor onze leveranciers en zorgt ervoor dat je een goede relatie met hen onderhoudt.

Amsterdam, fulltime
Vacaturedetails

Head of retail bij Flying Tiger
Als Head of Retail ben je ambassadeur van Flying Tiger Copenhagen. Je geeft leiding aan de disctrictmanagers van verschillende regio’s en je rapporteert aan de Managing Director van Flying Tiger Copenhagen. Je bent operationeel, financieel en commercieel eindverantwoordelijk voor alle winkels in de markt. Je traint, coacht en motiveert jouw districtmanagers en werkt nauw met hen samen. Je zorgt ervoor dat de districtmanagers zich net zo happy voelen als onze klanten; op deze manier kunnen zij hun storemanagers en teams op de beste manier begeleiden!

Amsterdam, fulltime
Vacaturedetails

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!