De vacaturebank RetailTrends Jobs is dé database voor nieuwe uitdagingen en interim opdrachten binnen retail & brands. Retailmerken plaatsen hun openstaande vacatures op zoek naar de juiste retailprofessionals om het team te versterken. Van jobs op de winkelvloer tot en met directiefuncties op hoofdkantoorniveau. Vind jouw nieuwe uitdaging op RetailTrends Jobs.

Een greep uit de nieuwste vacatures:

Conversie specialist bij Intertoys
In ons E-Commerce team ben jij die proactieve data gedreven conversie specialist die altijd de cijfers paraat heeft en weet hoe klanten zich op de site gedragen: welke pagina’s ze bezoeken en waar ze afhaken. Jij weet hoe wij de klanten beter kunnen helpen, want jij ziet al verbeteringen op het moment dat onze pagina is geladen en kan niet wachten om een hypothese te formuleren om aan de hand daarvan te  A/B testen. Je werkt nauw samen met je E-commerce, marketing en klantenservice collega’s, neemt de ruimte om je functie zelf in te vullen en rapporteert aan de E-commerce manager.

Amsterdam, fulltime
Vacaturedetails

Area manager bij Jeans Centre
Als Areamanager ben jij het luisterend oor, de motivator en inspirator van de Storemanagers binnen Jeans Centre, GARCIA Outlets & GARCIA brandstores (JOG). Met als doel om alle Store Managers steeds meer als zelfstandig entrepreneurs te laten fungeren, dit alles om de bedrijfsmissie te realiseren. Door het analyseren en het sturen op de belangrijkste KPI’s, signaleer jij tijdig afwijkingen. Daarnaast kun jij hierop anticiperen en waar nodig bijstellen. Als Areamanager draag je de eindverantwoordelijkheid voor de financiële - en operationele aansturing van de eigen winkels (ongeveer 10 winkels).

Utrecht, fulltime
Vacaturedetails

Financieel directeur food retail bij Kippie
Als financieel directeur kom je te werken bij de leukste franchisegever van Nederland. De organisatie is de afgelopen jaren gegroeid en er is een mooie plek vrij gekomen. Als financieel directeur kom je hier uitstekend tot je recht, want wij zijn een klein georganiseerde en platte organisatie. Je wordt betrokken bij de business en bent eindverantwoordelijk voor finance. Uiteraard is de functie een stuk breder en ondersteun en adviseer je de andere collega's van de centrale organisatie, waarbij ondernemerschap de belangrijkste pijler is van de functie.

Waddinxveen, fulltime
Vacaturedetails