Dit zijn de nieuwste vacatures op RetailTrends Jobs

De vacaturebank RetailTrends Jobs is dé database voor nieuwe uitdagingen en interim opdrachten binnen retail & brands. Retailmerken plaatsen hun openstaande vacatures op zoek naar de juiste retailprofessionals om het team te versterken. Van jobs op de winkelvloer tot en met directiefuncties op hoofdkantoorniveau. Vind jouw nieuwe uitdaging op RetailTrends Jobs.

Een greep uit de nieuwste vacatures:

Sectorhoofd bij Intratuin
Je bent in deze functie operationeel verantwoordelijk voor de Sector Koude Kas. Hieronder vallen de afdelingen Koude Kas & Buiten en Tuinwinkel & Dier. Binnen de afdelingen worden de volgende assortimentsgroepen gevoerd: tuinplanten, buitenpotten en buitendecoratie, dieren en dierbenodigdheden, vijver benodigdheden, tuingereedschappen, meststoffen en plantenverzorgingsproducten. Tijdens de kerstperiode wordt ook een deel van het kerstassortiment binnen deze sector ondergebracht.

Weert, fulltime
Vacaturedetails

E-commerce manager bij Decathlon
Als manager van het Digital Sport Leader team ben je verantwoordelijk voor 15 ambitieuze ondernemers die ieder hun sport zo hard mogelijk willen laten groeien. In deze rol houd je meerdere ballen in de lucht, zo heb je een goed overzicht van alle sporten, ben je verantwoordelijk voor de informatiestroom vanuit Frankrijk en denk je ook nog eens mee over de online strategie van Decathlon. Je houdt je niet alleen bezig met online, maar zorgt er ook voor dat offline en online met elkaar verbonden zijn om zodoende een echte omni-strategie te creëren. 

Amsterdam, fulltime
Vacaturedetails

Marketing coördinator bij Intertoys
In deze rol geef jij samen met de Campagne Manager invulling aan de middelenmix voor campagnes. Je bent altijd met veel dingen tegelijk bezig; men noemt het wel eens een duizendpoot. Je bent actief, kritisch, slim, efficiënt, een ster in plannen en organiseren, en gewoon leuk. Je werkt in een cluster gericht op een productcategorie en bent binnen dit cluster verantwoordelijk voor de Marketingactiviteiten.

Amsterdam, fulltime
Vacaturedetails

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!