Moederbedrijf Bruna stelt nieuwe raad van bestuur samen

Moederbedrijf Bruna stelt nieuwe raad van bestuur samen

Audax, het moederbedrijf van onder meer Bruna en AKO, stelt Erik-Jan van Emmerik aan als nieuwe cfo. Michael van Everdingen, sinds begin dit jaar op interimbasis bij Audax werkzaam, krijgt de vaste positie van directeur Audax Retail.

Van Emmerik volgt Jeroen Naalden op, die onlangs aankondigde een nieuwe functie buiten het bedrijf gevonden te hebben. "Met Erik-Jan en Michael halen we de nodige ervaring en expertise in huis om de ingezette strategie nu naar een volgende fase te brengen", aldus ceo Hubert de Leeuw. 

Eerder werkte Van Emmerik onder meer bij Koninklijke Wegener NV en WPG Uitgevers. "Ik kijk ernaar uit om bij Audax van start te gaan, omdat het een familiebedrijf is met een langdurige geschiedenis en we een missie delen waarbij we de verspreiding van het geschreven woord willen continueren", aldus Van Emmerik. Van Everdingen heeft de ambitie om binnen Audax 'hét omnichannel boekenteam van Nederland te formeren'. 

De raad van bestuur bestaat nu uit De Leeuw, Van Everdingen en Van Emmerik. In april trad Peter van Dongen toe tot de raad van commissarissen. 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!