Dit zijn de nieuwste vacatures op RetailTrends Jobs

De vacaturebank RetailTrends Jobs is dé database voor nieuwe uitdagingen en interim opdrachten binnen retail & brands. Retailmerken plaatsen hun openstaande vacatures op zoek naar de juiste retailprofessionals om het team te versterken. Van jobs op de winkelvloer tot en met directiefuncties op hoofdkantoorniveau. Vind jouw nieuwe uitdaging op RetailTrends Jobs.

Een greep uit de nieuwste vacatures:

E-mailmarketeer bij Zuss
Wij zoeken een collega die energie krijgt van het puzzelen met data, maar ook iemand met een neus voor de laatste trends en gevoel voor stijl! Jij weet precies aan welke knoppen je moet draaien om meer bezoekers naar onze website te halen. Ben jij die collega, die precies weet waar de Zuss-klant blij van wordt en hoe je het merk op verrassende manier onder aandacht kan blijven brengen? Kan jij het merk feilloos aanvoelen en uitdragen via al onze e-mailcampagnes? Dan pas jij bij Zuss.

Ridderkerk, 32-38 uur
Vacaturedetails

Marketing coördinator bij Intertoys
In deze rol geef jij samen met de Campagne Manager invulling aan de middelenmix voor campagnes. Je bent altijd met veel dingen tegelijk bezig; men noemt het wel eens een duizendpoot. Je bent actief, kritisch, slim, efficiënt, een ster in plannen en organiseren, en gewoon leuk. Je werkt in een cluster gericht op een productcategorie en bent binnen dit cluster verantwoordelijk voor de Marketingactiviteiten.

Amsterdam, fulltime
Vacaturedetails

Client success manager - BuyBay
De Client Success Manager doet precies wat de naam belooft: groei stimuleren door het bouwen, behouden en uitbouwen van succesvolle partnerships. Dankzij een sterk staaltje ondernemerschap, gevoel voor commercie en een gezonde dosis idealisme van de Client Success Manager, kan de groei van BuyBay accelereren.

Amsterdam, fulltime
Vacaturedetails

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!