Dit zijn de nieuwste vacatures op RetailTrends Jobs

De vacaturebank RetailTrends Jobs is dé database voor nieuwe uitdagingen en interim opdrachten binnen retail & brands. Retailmerken plaatsen hun openstaande vacatures op zoek naar de juiste retailprofessionals om het team te versterken. Van jobs op de winkelvloer tot en met directiefuncties op hoofdkantoorniveau. Vind jouw nieuwe uitdaging op RetailTrends Jobs.

Een greep uit de nieuwste vacatures:

International operations manager bij Naduvi
Het is aan de International Operations Manager om de explosieve groei van NADUVI operationeel in goede banen te leiden. Zij/hij managet alle logistieke projecten die de kern van de strategie raken, zoals: optimaliseren van internationale transportstromen, organiseren van cross-docks die als hubs fungeren, onderhandelen van contracten met transportbedrijven en uitwerken van oplossingen voor retours. 

Amstelveen
Vacaturedetails

Head of finance bij Anna+Nina
Ondernemen, bouwen en leiden, dat doet de Head of Finance in een notendop. Het doel van deze positie is namelijk heel helder: ervoor zorgen dat het bedrijf structureel in waarde stijgt. ANNA + NINA moet namelijk een household name in binnen- en buitenland worden. Kennis van de (veranderende) internationale fiscale en financiële wet- en regelgeving is daarom voor deze rol een must. 

Amsterdam, fulltime
Vacaturedetails

Marketing coördinator bij Intertoys
In deze rol geef jij samen met de Campagne Manager invulling aan de middelenmix voor campagnes. Je bent altijd met veel dingen tegelijk bezig; men noemt het wel eens een duizendpoot. Je bent actief, kritisch, slim, efficiënt, een ster in plannen en organiseren, en gewoon leuk. Je werkt in een cluster gericht op een productcategorie en bent binnen dit cluster verantwoordelijk voor de Marketingactiviteiten.

Amsterdam, fulltime
Vacaturedetails

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!