Dit zijn de nieuwste vacatures op RetailTrends Jobs

De vacaturebank RetailTrends Jobs is dé database voor nieuwe uitdagingen en interim opdrachten binnen retail & brands. Retailmerken plaatsen hun openstaande vacatures op zoek naar de juiste retailprofessionals om het team te versterken. Van jobs op de winkelvloer tot en met directiefuncties op hoofdkantoorniveau. Vind jouw nieuwe uitdaging op RetailTrends Jobs.

Een greep uit de nieuwste vacatures:

Accountmanager mass merchandise & new business bij Inventum
In deze zelfstandige functie ben je naast salesexpert vooral adviseur en sparringpartner voor jouw klanten. Je hebt een commerciële instelling en affiniteit met marketing. Ook beschik je over een goed inlevingsvermogen voor de diversiteit aan branches waarin je klanten actief zijn. De functie vereist veel creativiteit en doorzettingsvermogen en is zeer afwisselend – geen dag is hetzelfde. 

Arnhem, fulltime
Vacaturedetails

Sectorhoofd bij Intratuin
Je bent in deze functie operationeel verantwoordelijk voor de Sector Koude Kas. Hieronder vallen de afdelingen Koude Kas & Buiten en Tuinwinkel & Dier. Binnen de afdelingen worden de volgende assortimentsgroepen gevoerd: tuinplanten, buitenpotten en buitendecoratie, dieren en dierbenodigdheden, vijver benodigdheden, tuingereedschappen, meststoffen en plantenverzorgingsproducten. 

Weert, fulltime
Vacaturedetails

Marketingcoördinator bij Intertoys
In deze rol geef jij samen met de Campagne Manager invulling aan de middelenmix voor campagnes. Je bent altijd met veel dingen tegelijk bezig; men noemt het wel eens een duizendpoot. Je bent actief, kritisch, slim, efficiënt, een ster in plannen en organiseren, en gewoon leuk. Je werkt in een cluster gericht op een productcategorie en bent binnen dit cluster verantwoordelijk voor de Marketingactiviteiten.

Amsterdam, fulltime
Vacaturedetails

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!