Dit zijn de nieuwste vacatures op RetailTrends Jobs

De vacaturebank RetailTrends Jobs is dé database voor nieuwe uitdagingen en interim opdrachten binnen retail & brands. Retailmerken plaatsen hun openstaande vacatures op zoek naar de juiste retailprofessionals om het team te versterken. Van jobs op de winkelvloer tot en met directiefuncties op hoofdkantoorniveau. Vind jouw nieuwe uitdaging op RetailTrends Jobs.

Een greep uit de nieuwste vacatures:

E-mailmarketeer bij Zusss
Jij ontwikkelt en optimaliseert alle (geautomatiseerde) e-mailcampagnes bij Zusss. Jij verzorgt zowel de commerciële mailings, merkgedreven campagnes en campagnes specifiek gericht op de doelgroep. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de welkomstcampagne, verjaardagscampagnes. Natuurlijk is het hierbij wel belangrijk dat jouw e-mail bestanden kloppen, hier zorg jij voor. Lekker divers pakket dus!

Ridderkerk, fulltime
Vacaturedetails

E-commerce manager bij Decathlon
Als manager van het Digital Sport Leader team ben je verantwoordelijk voor 15 ambitieuze ondernemers die ieder hun sport zo hard mogelijk willen laten groeien. In deze rol houd je meerdere ballen in de lucht, zo heb je een goed overzicht van alle sporten, ben je verantwoordelijk voor de informatiestroom vanuit Frankrijk en denk je ook nog eens mee over de online strategie van Decathlon. Je houdt je niet alleen bezig met online, maar zorgt er ook voor dat offline en online met elkaar verbonden zijn om zodoende een echte omni-strategie te creëren. 

Amsterdam, fulltime
Vacaturedetails

Desk accountmanager bij Hogewoning
Je bent de spil tussen de verkoper en de klant en weet precies wat de wensen van de klant zijn en wat ervoor nodig is om deze te realiseren. Je coördineert en controleert het proces van verkoop tot inkoop en levering. Je wordt onderdeel van het commerciële team van de organisatie en je ondersteunt het verkoopteam waar nodig. Je onderhoudt nauw contact met onze kantoren in China en India.

Rijnsburg, fulltime
Vacaturedetails

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!