Dit zijn de nieuwste vacatures op RetailTrends Jobs

De vacaturebank RetailTrends Jobs is dé database voor nieuwe uitdagingen en interim opdrachten binnen retail & brands. Retailmerken plaatsen hun openstaande vacatures op zoek naar de juiste retailprofessionals om het team te versterken. Van jobs op de winkelvloer tot en met directiefuncties op hoofdkantoorniveau. Vind jouw nieuwe uitdaging op RetailTrends Jobs.

Een greep uit de nieuwste vacatures:

Accountmanager Keukenretail bij Inventum
Als accountmanager ga je als nieuwe collega een zelfstandige rol vervullen gericht op acquisitie, omzetgroei en relatiebeheer. Op basis van jouw ervaring, creativiteit en ondernemerslust weet je gemakkelijk nieuwe klanten te werven en uit te bouwen tot een succesvolle relatie. Als accountmanager KRT werk je nauw samen met het verkoopteam KRT en de verkoop binnendienst, met wie je samen een dynamisch verkoopteam vormt. Jouw werkgebied betreft hoofdzakelijk het noordelijke en westelijke deel van Nederland.

Arnhem, fulltime
Vacaturedetails

Accountmanager Retail bij GreenHub
Als Accountmanager Retail ben je verantwoordelijk voor het binnenhalen van nieuwe accounts. Via een doordacht salesplan benader je middelgrote en grote retailbedrijven en brengt hen in contact met GreenHub. Door hen op maat te benaderen geef je hen het juiste beeld van GreenHub en onze producten. Jij bent verantwoordelijk voor zaken als het offertetraject, het afstemmen van een jaarlijks promotieplan, het binnenhalen van de klant en het (laten) opvoeren van de producten bij de klant.

Mijdrecht, fulltime
Vacaturedetails

(aankomend) Shopmanager bij Handyman
Ben je shopmanager, dan ben je de eindverantwoordelijk voor het reilen en zeilen binnen je eigen winkel. Jij zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt en ziet er op toe dat de richtlijnen vanuit de Handyman-organisatie in jouw winkel worden toegepast. Je bent een gastheer of gastvrouw voor je klanten, je motiveert en stimuleert je medewerkers en je bent het visitekaartje van Handyman.

Divers, fulltime
Vacaturedetails

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!